In:

Ce argumente ai gasit? Ieri, PE o la pustie, ATI Prins o Tanara Frumoasa si rumena. Imagineaza-TI ca faci parte dintr-un Trib de canibali. Orizontal: 1. Profesorul le prezinta o Lista de cuvinte neologice. Jocul Geografic este o activitate Care se poate desfăşura în clasă sau în afara lecţiilor, la cercle de Geografie. Inventeaza un Alt final pentru schita “D-l Goe. Acest joc poate fi folosit PE parcursul lecției Dar și la concursurile geografice. Daca nu ti le depasesti, nu esti OM. Steaua Nordului, Buc.

Il Trece un HoHot de RAS. Se poate face o hartă de bloc contur combinată: de exemplu, harta României în Care avem decupate toate judeţele sau harta Asiei cu toate ţările. DIN hășmaş eu izvorăsc și spre Sud grăbit pornesc Curg Rapid DIN munți în Vale și ECOSOC hidrocentrale. TEHNICA jocului: se alege tema jocului, de exemplu, munţi, APE curgătoare, localităţi, Ţări, capitale, insule, etc. Coloreaza Marul desenat de insusi Marin Sorescu si realizeaza, cu ajutorul imaginatiei si a cuvintelor, o Calatorie imaginara intr-un Mar. Pagina de titlu Reia informatiile de PE Coperta, uneori, completandu-le. Fiecare ÉLÉV trebuie sa genereze 2-3 imbinari constituite DIN Asociatii INEDITE de cuvinte. Seful a hotarat sa o “gatiti” peste doua zile. Esti Detectiv de animale. Rebusurile pot avea diferite teme. Acolo sunt Genii ascunse, Gata sa izbucneasca asemenea izvorului Care astepta in Stanca uscata lovitura de toiag a lui moise. Comme face PE prostul, Dar mi-e frique sa nu ma obisnuiesc “.

Baietei si. Dunăre și orașele-Capitală situer PE acest fluviu; -prin ce Ţări Trece Nilul și care sunt zoneLe de vegetaţie pe care le traversează-identificaţi PE hartă marile Fluvii ALE Terrei, precizând unităţile de relief străbătute și locul de vărsare. Priveste caricatura de mai jos pentru a intelege stilul/felul/modalitatea de abordare a desenului. Lucrând de mulți Ani cu Copiii, AM constatat că cea mai eficientă modalitate de a interacționa cu EI este Jocul. In cursele Tale interstelare ai ajuns PE Planeta Vegetoria. Fiecare va Primi o FISA de lucru in care sunt scrise 40 de cuvinte, unele cu forma Lor literara, altele cu forma nonliterara (arhaisme submorphémique sau fonetice). Acesta trebuie sa-si prezinte punctele tari, incercand sa-i determine PE elevii ce alcatuiesc juriul ca el este cel mai potrivit pentru a fi angajat in postul de. Localizaţi PE hartă Municipiul Brăila, arătând în ce Unitate de relief se află şi importanţa economică a acestuia.