In:

Carti > > Manuale carte Scolara > > clasa Pregatitoare > > Semne grafice. Clasa pregatitoare-Adina Grigore continutul manualului este acelasi indiferent de anul editarii. Cartea Semne grafice. Clasa pregatitoare-Adina Grigore face parte din categoria clasa Pregatitoare a librariei Online Libris.ro si este scrisa de Adina Grigore. Cartea a fost publicata in la Editura ARS LIBRI. Livrarea se face DIN STOC DIN depozitul de carte libris in 24-48 minerai, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier Rapid, oriunde en Roumanie, pentru orice comanda de minimum 50 de lei. Pentru orice sollicitare apelati Call Center-UL libris de Luni PANA vineri intre orele 8-20. Nici o parere introdusa. FII primul Care Adauga un comentariu… Să desenăm spirale! Funda fiecărui cadou! Călăuzește-l PE moș Crăciun pana la Pomul de craciun! FISA Didactica se poate descarca gratuit în format PDF pentru printare si jpg pentru vizualizare. Exerciții grafice pentru copii PE tematica Sfintelor Paști trage Linii verticale! Leaga fulgii de Nea de oamenii de zapada! FISA didactică pentru preșcolari și școlari MICI. Desenează picăturile de ploaie!.

Desenează puncte PE ceainic si česti cu ajutorul creionului Grafic. Copilul preșcolar Trece prin diferite stadii evolutit în desen. Cunoscând aceste Etape, putem să îl sprijinim cum se cuvine în evoluția lui. Exerciții grafice fratuite pentru copii de grădiniță. Descarcă pagina de colorat… Desenează tulpina Florilor de toamnă, trăgând Linii verticale! Un set de fișe cu Elemente grafice foarte utile pentru exersarea motricității fine… Desenează câte un fulg de Nea în fiecare dreptunghi! Trage Linii verticale și oblice! Ajută buburuza să găsească Drumul spre Frunză. Descarcă gratuit această fișă didactică… Desenează după modelul dat.

Descarcă gratuit acest Sarutare în format A4 planșe de colorat în format A4 pentru preșcolari. Colorează cu ajutorul liniilor Punctate! Desenează cu creionul Grafic, puncte PE CEAI. Fișa se poate descărca gratuit. Folosește un creion Grafic pentru a Uni perfortele de PE pânza bărcuței. Completează corturile cu indieni! Trage o Linie oblică în sus. și una în Jos, fără să ridici creionul de PE Foaie! Călăuzește-l PE Ursul polaire pana la stânca de gheață! Ajută buburuza să ajungă acasă. Descarcă gratuit acest Sarutare Grafic…..